Jun 9

Škola veb novinarstva Udruženja novinara Srbije organizuje povodom dodele diploma trećoj generaciji polaznika, ekspertski panel na temu “Budućnost onlajn medija i uloga novinara” u sredu, 9. juna u prostorijama Međunarodnog press centra UNS-a u Knez Mihailovoj. Na panelu će učestvovati predstavnici RTS-a, Blica, Adria Medije…

 

Na panelu će učestvovati:

Panelu će prisustvovati i deset polaznika škole WebNovinar, više predavača te škole, kao i novinari, eksperti i studenti zainteresovani za tematiku onlajn medija.

Cilj panela je da promoviše važnost poboljšanja kvaliteta sadržaja u onlajn medijima u Srbiji, da uoči probleme, ponudi rešenja i doprinese interakciji između proizvođača i korisnika onlajn sadržaja.

Panel će trajati od 13.00 do 16.00, a održava se u Knez Mihailovoj 6/III. Ulaz je slobodan.

SATNICA

13.00  –  13.15 –  Uvodna reč moderatora, predstavnika UNS-a i IREX-a

13.15  – 15.00 – Panel diskusija

15.00  – 15.15 – Dodela diploma polaznicima škole WebNovinar

15.15  –  16.00 –  Koktel-ručak

Škola WebNovinar je jedinstven kurs u Srbiji koji polaznike usavršava za karijeru u veb novinarstvu, veb PR-u i veb marketingu. Podeljen je u 30 sesija, odnosno 96 časova, koje studentima predaje 15 profesionalaca iz oblasti veb novinarstva, komunikologije, PR-a, marketinga, dizajna, programiranja, multimedije. Kurs i panel su podržali IREX i USAID.

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: dragana