“One Day in Life of a Mobile Developer”

02.07.2014.

Kompanija Deploy i JavaSvet organizuju prezentaciju/diskusiju posvećenu mobilnim aplikacijama “One Day in Life of a Mobile Developer” koja će se održati 2. jula od 18 časova u Domu Omladine 

Tema

Poslednje druženje pred letnju pauzu posvećeno je potrebnim znanjima i alatima za razvoj mobilnih aplikacija. Takođe, govoriće se o malim tajnama koje će ubrzati i olakšati razvoj (patterns, libraries, continuous integration, dependency management …), a čućete i šta to sve moderni korisnik prenosivih uređaja očekuje od vas.

Predavači

Slobodan Jovičić

Iskusni developer sa dugogodisnjim iskustvom u Javi i .NET-u. Svoje iskustvo u pravljenju BE je prosirio i na mobilni svet. Sad radi na iOS i Android platformama praveci kompletne aplikacije. Slobodan je zaposlen kao Lead Developer u Deploy-u od 2012.

Miloš Žikić

Softver inženjer-preduzetnik koji je iza sebe ima mnoštvo proizvodа i аplikаcijа koji se koriste u rаznim grаnаmа industrije (telekomunikаcije, zdrаvstvo, logistika, finаnsije). Podržаo je rаst nekoliko međunаrodnih startapa kao product menadžer. U mobile developmentu svetu preko 10 godina. Milos je zaposlen kao Tech Lead u Deploy-u od 2014 godine.

Registracija

Učešće na prezentaciji je besplatno, ali je potrebno prijaviti se na ovom linku.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR