Open IT 2011

24.10.2011. – 28.10.2011.

Međunarodna studentska organizacija AIESEC organizuje besplatan petodnevni seminar pod nazivom “Open IT” za sve zainteresovane studente od 24. do 28. oktobra 2011. godine na Fakultetu organizacionih nauka. Kroz interatkivna predavanja učesnicima će biti pružena mogućnost da saznaju informacije o Cloud Computing-u, a takođe će biti reči i o elektronskom poslovanju, razvoju softvera i drugim aktuelnim temama iz oblasti informacionih tehnologija.

 

 

Projekat „Open IT” se realizuje petu godinu za redom i iz godine u godinu se povećava broj studenata, učesnika seminara, kao i kompanija koje su zainteresovane da postanu partneri projekta i da podrže mlade u razvoju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Osim predavanja i radionica, projekat uključuje i Company day koji se održava četvrtog dana seminara, takođe na Fakultetu organizacionih nauka gde svaka kompanija dobija priliku da stupi u kontakt sa studentima i bolje ih upozna sa svojim radom.

Projekat „Open IT” pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima da ostvare svoje ambicije jer otvara i mogućnost odlaska na praksu preko AIESEC-a. Svi učesnici seminara mogu da se prijave za neku od brojnih praksi u inostranstvu koje AIESEC nudi i da rade na razvoju sopstvenih potencijala u oblasti za koju se školuju.

Ovogodišnji saradnici projekta su sledeće kompanije: Saga, B-outsourcing, Huge media, Esteh, PS Tech, MD & Profi, HTTPOOL, Yutro.com i Telekom Srbija, kao generalni pokrovitelj programa. Projekat je podržan i od strane Ministarstva kulture, informisanja i informacionog drustva.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR