Otvorene prijave za kurseve u Novoj Iskri — od prezentacionih veština, preko 3D štampe do crowdfundinga

13.04.2016. – 30.04.2016.

Nova Iskra tokom aprila, maja i juna meseca realizuje niz od pet intenzivnih kurseva posvećenih savremenim praktičnim veštinama koje su relevantne za veliki broj kreativaca, dizajnera i preduzetnika. Kursevi Nove Iskre nude mogućnost razvoja profesionalnih veština, kao ličnog razvoja kojim pojedinci i timovi mogu maksimalizovati svoj potencijal za delovanje u svojim ili drugim profesionalnim domenima.

Pet kurseva koji će biti predstavljeni ovog proleća Nova Iskra razvija u saradnju sa vodećim stručnjacima i organizacijama iz Srbije i Slovenije. Prva dva kursa, koji će biti održani tokom aprila i maja, posvećeni su domenima Digitalne fabrikacije i 3D štampe i Crowdfundinga. 

Prvi će voditi naš istaknuti industrijski dizajner Danko Radulović u saradnji sa Polyhedra fablabom i Fab Incijativom, dok će našoj publici i zainteresovanim profesionalcima izazove crowdfundinga približiti Luka Piškorič iz Crowdfunding Slovenia i ljubljanskog huba Poligon.

Kursevi će se fokusirati na praktičan i mentorski rad sa polaznicima, kao i balans teoretskog i praktičnog rada, uz veliki broj praktičnih vežbi i simulacija. Pored brojnih pratećih aktivnosti, polaznici će po završetku kursa dobijati sertifikat o savladanom znanju i veštinama, dok će istovremeno upoznati druge pojedince i inicijative koje dele njihova interesovanja, sa kojima potencijalno mogu sarađivati u budućnosti. Nastava će uglavnom biti održavana subotama, a kursevi u zavisnosti od kompleksnosti traju 3-6 nedelja, u ritmu jedan dan nastave nedeljno.

Detalje o kursevima posvećenim 3D štampi i crowdfundingu kao i linkove ka prijavnim formularima možete naći ovde i ovde.

Prijave su otvorene do 18. aprila, a ukoliko se prijavite do 13. aprila ostvarujete pravo na popust od 10%.

Ubrzo nakon prva dva kursa biće objavljeni i detalji o kursevima Prezentacione veštine (maj- jun) koji će voditi Relja Dereta, Nova Iskra i gosti, Praktični aspekti preduzetništa (maj-jun) koji će voditi Vladimir Miletić (Dnevnik jednog direktora) i Milan Trbojević (Knjiški moljac), kao i UI dizajn (jun) koji će voditi Dragan Babić (Superawsome Agency).

Broj mesta na svakom kursu je ograničen. Da bi se osiguralo mesto na kursu, neophodno je uplatiti 50% kotizacije odmah po prijavljivanju, a preostalih 50% pre početka prve sesije.

Detalji o narednim kursevima i prijave za njih biće najavljeni tokom narednih nekoliko nedelja.

*Za sve dodatne informacije možete se obratiti timu Nove Iskre putem e-maila office@novaiskra.com ili telefona 011 40 51 877.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR