Panel: Održivost veb projekata u Srbiji

14.03.

Škola veb novinarstva Udruženja novinara Srbije organizuje povodom dodele diploma četvrtoj generaciji, ekspertski panel na temu “Održivost veb projekata u Srbiji” u ponedeljak, 14. marta 2010. godine od 13:00 u Međunarodnom pres centru UNS-a u Knez Mihailovoj.

 

Na panelu će učestvovati:

Panelu će prisustvovati polaznici i predavači škole WebNovinar, kao i novinari, eksperti i studenti zainteresovani za tematiku onlajn medija.

Cilj panela je da otvori diskusiju o internet sajtovima kao biznis projektima u Srbiji, o njihovoj finansijskoj održivosti i mogućnosti usklađivanja interesovanja i potreba korisnika, kreatora sadržaja i oglašivača ili investitora.

Gde se ovi interesi susreću i poklapaju, koliko je moguće razvijati uspešne i održive projekte, koji svoje autore čine ispunjenim, korisnike zadovoljnim, a oglašivače i ulagače zainteresovanim? Takođe, pitanje je i koliko je danas u domaćim veb projektima prisutan cilj doprinosa pozitivnim promenama u društvu?

Panel će trajati od 13.00 do 16.00, a održava se u Knez Mihailovoj 6/III. Ulaz je slobodan.

SATNICA
13.00 – 13.15 Uvodna reč moderatora, predstavnika UNS-a a i IREX-a
13.15 – 15.00 Panel diskusija
15.00 – 15.15 Dodela diploma 4. generaciji škole WebNovinar
15.15 – 16.00 Osveženje

Škola WebNovinar Udruženja novinara Srbije je jedinstven tromesečni kurs u Srbiji koji polaznike usavršava za karijeru u veb novinarstvu, veb PR-u i veb marketing, kroz predavanja vodećih veb profesionalaca.

Panel su omogućili IREX i USAID.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR