Pioneers Ventures u Beogradu — meetup i 1 na 1 sastanci

13.04.2016.

Sledeće srede i četvrtka, 20. i 21. aprila Filip Štangl, menadžer za investicije u Pioneers Venturesu biće gost ICT Hubu

U sredu, 20. aprila od 18.30h Filip će na 18. meetupu govoriti na temu Finansiranje startapa: Iz perspektive startapa i pojasniti šta treba i ne treba da se radi kada prikupljate sredstva za svoj startap. Kao neko ko je bio koosnivač veoma uspešne kompanije u Austriji i Švajcarskoj KochAbo GmbH, a sada se bavi investiranjem u digitalne startape širom Evrope, Filip ima uvid u temu finansiranja startapa iz obe perspektive. Za meetup možete da se prijavite ovde. 

U četvrtak, 21. aprila od 11č odabrani startapi će imati priliku da se sastanu sa Filipom Štanglom jedan na jedan i predstave svoj projekat radi potencijalnog investiranja. Pioneers Ventures ulaže u evropske startape u ranoj fazi razvoja u domenu digitalnog sektora. Nude investicije do 125 hiljada evra uz treninge, edukaciju, umrežavanje sa korporacijama, stručnjacima iz industrije i drugim uspešnim preduzetnicima, kao i druge vrste nefinansijske podrške. Cilj im je da projekat nakon njihove pomoći bude spreman za dalja i veća ulaganja.

Više informacija o fokusu ulaganja Pioneers Ventures i o tome šta žele da vide kod domaćih startapa možete pronaći u opisu forme za prijave. Odabrani startapi će biti pozvani na razgovor  u dogovorenom terminu. Prijave su otvorene do 15. aprila.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR