Jun 25

Servis za objavljivanje i otkrivanje događaja – Plakatt.com će biti predstavljen 25. juna 2010. godine u galeriji O3ONE u Beogradu. Predstavnici firmi Rendered Text i Sprawsm (koje stoje iza ovog servisa) će biti domaćini, a pored informacija o samom servisu, prisutni će moći da čuju i iskustva stečena tokom razvoja njegovog korisničkog interfejsa.

 

Plakatt je potpuno besplatan servis za objavljivanje i otkrivanje događaja, mesta i aktivnosti, čiji korisnici mogu  da  – pored  postavljanja događaja koji ih zanimaju – prave planove i na izuzetno lak način pregledaju šta se dešava u njihovom, ili bilo kom drugom gradu.

Sa  druge strane, vlasnici, PR menadžeri mesta i organizatori događaja mogu u Plakattu pronaći novi način komunikacije sa svojom publikom.

Plakatt  ima  i  društvenu  komponentu  koja se ogleda kroz mogućnosti dodavanja i praćenja aktivnosti kontakata, objavljivanja prisustva i pozivanja na događaje, pisanje komentara, ostavljanje utisaka, postavljanje fotografija i video klipova. Informacije na Plakattu su za razliku od Fejsbuka potpuno otvorene i pretražive od strane pretraživača poput Gugla, što je ogromna prednost za vidljivost objavljenog događaja ili mesta na internetu.

Iza Plakatta stoje dve firme, obe iz Novog Sada:

Pored predstavljanja Plakatta, posetioci će imati priliku da poslušaju i predavanje na temu korisničkog interfejsa Plakatta i samog razvoja servisa kroz njegove verzije do začetka ideje, do onoga što je on sada. Predavanja će voditi Dragan Babić i Petar Perović.

Sam  događaj  je  početak saradnje između  www.plakatt.com i kompanije www.pepsi.rs. Dok  se bude razgovaralo o online aktivnostima offline žeđ ćemo utoliti Pepsi bezalkoholnim pićima.

Mesto i lokacija

25.6.2010. u 12:00 Galerija O3ONE, Andrićev Venac 12, 11000 Beograd, Srbija.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: Vladimir Trkulja