Predstavljanje Voxxed Days Belgrade konferencije

09.06.2015.

Prvo predstavljanje Voxxed Days Belgrade konferencije će se održati u utorak, 9.06. (19h) u Mikser House-u (Karađorđeva 46, Beograd). 

Prva Devoxx konferencija na Balkanu, Voxxed Days Belgrade, biće održana u oktobru ove godine u Beogradu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, i postaviće Srbiju na mapu najvećih evropskih dešavanja u oblasti tehnologije. Konferencija će okupiti sve one koji posluju u okviru IT industrije, programere i preduzetnike, startup entuzijaste i jednostavno, sve one koji su zaljubljeni u tehnologije.

Događaj u Mikser House-u je koncipiran kao prvo zvanično predstavljanje konferencije. Organizatori žele da aktiviraju IT zajednicu u Srbiji i da ih pozovu da učestvuju u odabiru tema i predavača i samim tim pomognu kreiranje programa Voxxed Days-a.

Pored zvaničnog programa, i zabava je umiksovana u događaj! Pobednik M&M takmičenja će biti objavljen, a biće podeljeni i popusti na aktuelnu cenu karte.

Za učestvovanje na događaju, potrebno je da se prijavite preko Eventbrite servisa.

 

Voxxed Days Belgrade konferenciju organizuje HeapSpace, tehnološka zajednica koja ima za cilj podizanje svesnosti o značaju tehnologije u Srbiji i regionu. HeapSpace je nastao iz dugogodišnje aktivnosti organizacije JavaSvet, i bavi se aktuelnim pitanjima u tehnologiji.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR