Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave


Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/vhosts/itdogadjaji.com/httpdocs/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 513

Okrugli sto sa temom “Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave” će se u organizaciji Republičkog zavoda za informatiku i Internet, i Privredne komore Srbije održati 24. aprila u Privrednoj komori Srbije (Beograd, Terazije 23, velika sala na drugom spratu). Prisutni će imati priliku da razgovaraju o nacrtu drugog izdanja dokumenta “Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave”.

 

Republički zavod za informatiku i Internet i Privredna komora Srbije
Vas poziva da učestvujete na okruglom stolu sa temom:

Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave

koji će biti održan u četvrtak 24. aprila 2008. godine sa početkom u 11 časova u Privrednoj komori Srbije, Beograd Terazije 23 – velika sala na drugom spratu

Republički zavod za informatiku i Internet je pripremio nacrt drugog izdanja dokumenta „Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave“ namenjenog organima državne uprave, lokalne samouprave i javnih službi sa posebnim naglaskom na ePristupačnost (eAccessibility).

Izrada ovog dokument je nastala kao odgovor na postavljene prioriteta u oblasti elektronske uprave, kao i na strateške dokumente koji su prihvaćeni od strane Vlade Republike Srbije (Konvencija UN o pravima osoba sa invaliditetom i Opcioni protokol na međunarodnu konvenciju o pravima osoba sa invaliditetom, potpisani 17. decembra 2007. godine.

Više detalja o ovom projektu možete naći ovde.

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR