Prva regionalna HR konferencija za IT industriju

13.10.2016.

Kompanija ManpowerGroup organizuje prvu regionalnu HR konferenciju za IT industriju pod nazivom „HRCode“. Ova jedinstvena konferencija održaće se 13. oktobra 2016. u hotelu Faklensteiner u Beogradu.

Cilj konferencije „HR Code“ jeste da se na jednom mestu okupi preko 100 kolega iz HR Sektora ali pre svega u IT industriji i to iz Srbije i regiona, kako bi se povela šira diskusija na ključne teme upravljanja ljudskim resursima u IT industriji. U toku jednog dana predstaviće se 5 veoma zanimljivih govornika iz eminentnih IT kompanija koje između ostalog posluju i u Srbiji. 

Konferencija će biti i jedinstvena prilika da se organizuje najnovija anketa na temu dostupne radne snage (IT profesionalaca) u Srbiji, izazova u njihovoj regrutaciji i selekciji, adekvatnoj kompenzaciji, načinima za razvoj zaposlenih i drugim relevantnim temama. Anketa će biti organizovana kroz jedinstveni Live Voting system i verujemo da će pružiti značajan uvid svim učesnicima ali i širem javnom mnjenju u Srbiji.

Registracija

Za prijave i više informacija o prvoj regionalnog konferenciji „HR Code“ posetite zvaničnu internet stranicu: http://hrcode.manpower.rs/

O ManpowerGroup Srbija:

Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom sveta, ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost. ManpowerGroup kompanija u Srbiji je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou. ManpowerGroup pomaže kompanijama da upravljaju promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Već šest godina zaredom, ManpowerGroup je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena za najetičniju kompaniju u svetu od strane Ethisphere Instituta. ManpowerGroup je visoko rangirana na Fortune 500 listi koja sadrži najveće američke kompanije, a istovremeno se nalazi na listi najvećih svetskih kompanija.

Za više informacija posetite www.manpower.rs

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR