Prvi INAT Summit – pokrenite inovacioni mehanizam

20.04.2017. – 23.04.2017.

Innovation Attitude Centar organizuje prvu međunarodnu IT konferenciju pod nazivom INAT Summit, koja će biti održana u Beogradu od 20-23. aprila. Samit će se odvijati u Pozorištu na Terazijama i nekoliko izuzetnih zdanja u Beogradu, a organizatori su pripremili i bogat program IT umrežavanja uveče. 

Zamišljen kao platforma za sticanje aktuelnih veština, edukaciju i umrežavanje, INAT Summit omogućava IT stručnjacima, preduzetnicima i studentima iz Srbije, regiona i inostranstva da se međusobno upoznaju, razmene ideje i uspostave poslovnu saradnju zasnovanu na inovacijama.

O ČEMU ĆEMO PRIČATI?

Očekuje nas širok raspon zanimljivih i korisnih tema. Saznaćemo kako virtuelna i proširena stvarnost dobijaju sve veću primenu i stvaraju nove standarde poslovanja, zatim kakva rešenja pruža agilni projetni menadžment u realizaciji IT projekata i kako UX/UI profesionalci sarađuju sa veb programerima i drugim sektorima.

Nezaobilazna tema događaja će definitivno biti Internet povezanih stvari (IoT), AI, big data, automatizacija poslovnih procesa i kako koristiti ove tehnologije u 2017.

IT avanturisti i preduzetnici će biti oduševljeni primerima uspešnog crowdfunding-a  i saznanjima kako da skupe šestocifreni iznos sredstava za svoj startap. Konačno, naučićemo cake digitalnog marketinga i aktuelne tehnike za uspešnu promociju i viralnost biznisa.

KO SU GOVORNICI?

Srbiju će na konferenciji predstavljati Lazar Džamić (kreativni strateg, Fakultet za medije i komunikacije), Branislav Nikolić (osnivač i direktor AYO), Ivan Gligorijević (direktor mBrainTrain), Milovan Jovičić (softverski developer) i drugi.

Neki od govornika iz inostranstva su Tomas Bjorge (Momentum Strategies, Švedska),  Lidija Markovic Rosati (Momentum Strategies, Velika Britanija), Lenja Faraguna (marketing konsultant, Slovenija), Ed Leon Klinger (osnivač Flock-a, Velika Britanija), Hila Oren (osnivač Tel Aviv Fondacije, Izrael), Sonja Mioković (osnivač organizacije Youthful Cities iz Kanade), Vilijam Karbone (IBM, Italija), Julije Domac (FEDARENE, Hrvatska) i Norbert Kunc (osnivač Social Impact-a, Nemačka).

KAKO SE PRIJAVITI?

Možete se prijaviti odlaskom na sajt www.inatcentre.com. Ukoliko se prijavite do 15. marta, ostvarujete 30 % popusta.

Ukoliko imate nedoumica oko prijave za konferenciju, možete nam se slobodno obratiti putem kontakt forme.

Vidimo se 20. aprila u Beogradu tokom najinovativnije internacionalne konferencije godine!

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

06.04.2017. @ 21:39

Do kada traju prijave? Ne mislim na ove uz popust, vec generalno.


DODAJ KOMENTAR