Prvi meetup ljubitelja Cloud Computinga i AWS tehnologije u Novom Sadu

28.10.2015.

Prvi meetup za sve one koje zanima AWS tehnologija održaće se 28. oktobra u novosadskom Poslovnom inkubatoru.

AWS User Group Serbia okuplja sve korisnike, programere, sistem inženjere i arhitekte, biznis početnike i profesionalce koji žele da razmene svoje ideje, iskustva, uče jedni od drugih, ali i od vodećih lidera iz oblasti AWS tehnologije. 

U saradnji kompanije CLOUDWEBOPS i kompanije Devana Technologies​, svaki naredni meetup će se održavati poslednje srede u mesecu, naizmenično u Novom Sadu i Beogradu.

Prvi deo sastanka se sastoji od prezentacija u trajanju od 30 minuta, a drugi deo je predviđen za neformalno druženje, upoznavanje, razmenu ideja i iskustva sa cloud computing­om. Na prvom okupljanju, Srđan Vranac​ iz Code4hire će podeliti svoje iskustvo sa AWS re:Inventa u Las Vegasu, najveće inovativne IT konferencije u organizaciji AWS-­a, dok će nas Jelena Keravica i Nikola Đuza  iz Rendered Textauvesti u AWS Elastic Beanstalk i Continuous Deployment preko Semaphore CI­a.

Prvi AWS meetup počinje u 18h i možete se registrovati putem ovog linka.

Ukoliko želite da budete predavač na jednom od narednih okupljanja, imate priču ili želite da podelite Vaše iskustvo, kontaktirajte AWS grupu putem mejla awsugserbia@cloudwebops.com

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR