Prvi sastanak WindowsPhone korisničke grupe

05.12.2013.

Prvi sastanak WindowsPhone korisničke grupe će se održati 5. decembra u 18:15h, u prostorijama Microsoft Srbija.

WindowsPhone korisnička grupa ima cilj da okupi sve koji se bave razvojem, UI i Interaction dizajnom, testiranjem i specifičnostima vodjenja mobile projekata i da uz druženje i razmenu iskustva iz prakse ostvarimo nove kontakte.

Pored onih koji za razvoj mobilnih aplikacija koriste Microsoft tehnologije dobrodošli su svi koji se bave razvojem mobilnih aplikacija za druge platforme kako bi iz prve ruke upoznali prednosti i mane i ispitali mogućnosti što lakšeg portovanja aplikacija. 

Okupljanja će se organizovati svakog prvog četvrtka u mesecu i otvorena su za sve zainteresovane. Ukoliko želite da primate informacije o radu i sastancima korisničke grupe priključite se  MS Forge FB grupi.

Tema

Think outside the toolbox: pregled ponudjenih sistemskih kontrola za Windows Phone platformu, napredne tehnike izrade custom control-a, adaptiranje control-a za produkciju kao i animiranje control-a.

Predavač

Nemanja Stančić, osnivač ASDF Hackathona i Windows Phone App Developer u Drey Corporation, predstaviće praktičnu realizaciju jedne takve komponente, koja će biti upotrebljena u WP aplikaciji namenjenoj organizovanju korisničkih grupa.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR