Oktobar 16

Radionica „Izazovi saradnje u oblasti istrazivanja IKT-a između Evropske unije i Srbije“ biće održana 16. oktobra 2008. u prostorijama Privredne komore Srbije, a na njoj će biti predstavljen Nacrt novog radnog programa za IKT za period 2009-2010 (ICT Work Programme 2009-2010).

 

Posebna pažnja će biti posvećena temama:

1. IKT za javnu upravu i e-uprava: trenutno stanje, trendovi i primeri dobre prakse u EU i Srbiji
2. IKT za poslovanje i e-poslovanje: trenutno stanje, trendovi i primeri dobre prakse u EU i Srbiji

Obe teme biće predstavljene i tretirane u kontekstu Okvirnog programa 7 i novog radnog programa za 2009-2010. Takođe svoj rad i modele podrške za uključivanje u FP7 projekte predstaviće i Konsultativni biro za međunarodne projekte, koji radi u okviru Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja.

Radionicu u okviru projekta SCORE (www.score-project.eu), finansiranog od strane Evropske komisije, organizuju Beogradska otvorena škola (www.bos.rs) i Informaciono društvo Srbije (www.e-drustvo.org) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

Zbog ograničenog broja mesta najljubaznije vas molimo da potvrdite vase učešće popunjavanjem obrasca za registraciju i slanjem, do 26. septembra, na mail iva.vuksanovic@pks.rs ili na natasaradovic@bos.rs

Radni jezik radionice je engleski.

Radionica se održava u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15, Sala 1, sa početkom registracije od 08:45h.

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: dragana