Rails Girls #2 Novi Sad

13.06.2015. – 14.06.2015.

Rails Girls Novi Sad radionica će se održati 13. i 14. juna 2015. godine u Coworking prostoru PionirskaNovi Sad, Pionirska broj 4 (pored Studija M), II sprat, stan 7, kao i u prostorijama CK13 Omladinskog centraNovi Sad, Vojvode Bojovića broj 13. 

Prva Rails Girls radionica u Novom Sadu je uspešno održana u januaru ove godine. Zbog ogromnog interesovanja, organizuje se Rails Girls Novi Sad 2! Tokom dvodnevne radionice imaćete priliku da se upoznate sa prvim koracima pravljenja web aplikacija. Nije neophodno imati predznanje, potreban je samo laptop, interesovanje i želja da se malo slobodnog vremena odvoji na neformalno učenje početnog nivoa programiranja. I sve to u prijateljskom okruženju u malim grupama, potpuno besplatno i u pozitivnoj volonterskoj atmosferi. Na sledećem linku možete videti kako je izgledala prva Rails Girls NS radionica.

Šta je Rails Girls Novi Sad?

Rails Girls Novi Sad je deo globalne inicijative koja ima za cilj da približi IT svet ženama i osnaži njihovo interesovanje za aktivnu izgradnju web-a. Ruby on Rails je platforma uz pomoć koje se web aplikacije mogu brzo razvijati, a zasnovana je na programskom jeziku Ruby.

Registracija

Možete se prijaviti na sledećem linku.

Prijave će trajati do 1. juna 2015. godine, a o rezultatima selekcije bićete obavešteni do 10. juna.

Korisni linkovi

Zvanični sajt događaja.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR