Rešite problem bezbednosti na prvom Safety Code hakatonu u martu

23.02.2016. – 04.03.2016.

Krovna organizacija mladih u saradnji sa Udruženjem studenata informatike FONIS organizuje prvi Safety Code Hackathon u martu.

Učesnici će imati priliku da kroz ovo korisno i nezaboravno iskustvo primene svoje programerske veštine na realan problem bezbednosti mladih. Timovi će imati 24 časa da kreiraju aplikaciju koja će pomoći pri rešavanju problema vanrednih situacija, ekološke bezbednosti, bezbednosti u saobraćaju, bezbednosti na internetu ili neke druge oblasti koja ima veliki bezbednosni značaj. 

Hakaton će se održati 4. i 5. marta u prostorijama Biznis inkubatora Gnezdo, aprijave su otvorene do 25. februara na sajtu Safety Code hakatona. Svi prijavljeni timovi će do 29. februara biti obavešteni o rezultatima prijava. Takmičari su dužni da donesu svoju opremu, a biće im dostupni dodatni monitori i prostor za rad. Hrana i piće u toku događaja će biti obezbeđeni.

Sva pravila takmičenja,tema, detaljni zahtevi i smernice za rešavanje problema, učesnicima će biti objašnjeni pred sam početak događaja.

Učesnicima će na raspolaganju biti mentori koji im mogu pomoći u formulisanju ideja i razvijanju same aplikacije. Stručni žiri će ocenjivati završne prezentacije timova i odabrati tri tima koja će se plasirati u finale. Najbolja tri tima će imati mesec dana da detaljnije razviju svoju ideju, na osnovu sugestija mentora i žirija, nakon čega će najbolja aplikacija biti dostupna na internetu.

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

marjan
23.02.2016. @ 13:37

kako mogu da se prijavim


DODAJ KOMENTAR