Retail IT Summit

23.05.2012.

U beogradskom hotelu “Prestige”, 23. maja 2012. godine sa početkom od 9h održaće se treći po redu Retail IT Summit. Ovaj događaj, namenjen je pre svega trgovcima, a pored njih, okupiće se i  renomirani svetski proizvođači IT opreme, kao i veliki broj top menadžera domaćih i stranih kompanija.
 

Teme ovogodišenjeg događaja su „Koja je idealna biznis strategija koja korisnika stavlja u centar naših aktivnosti? Kako tehnologije ovaj proces mogu učiniti boljim i bržim? Na kraju krajeva, kako nove tehnologije mogu pomoći trgovcima u povećanju profita?“.

Na ova i druga pitanja odgovoriće vrsni stručnjaci iz renomiranih svetskih i domaćih kompanija poput Oraclea, Aldate, MAOP-a, Sunbaraa, Service Plusa i mnogih drugih, a u izlagačkom delu, na licu mesta moći ćete da se upoznate i informišete o najnovijim i najaktuelnijim trendovima iz ove oblasti. Među izlagačima naći će se: ASW inžinjering, Compex Systemhaus, Info-kod rešenja, Comtron, Sun&Dunav, Shollex, LS-Data kao i mnogi drugi. Specijalni gosti događaja biće IT menadžer kompanije Ikea za Jugoistočnu Evropu Goran Milenković i Igor Vukelić, rukovodilac IT rešenja za maloprodaju u Gavriloviću. Kao ekskluzivni medijski partner, događaj će propratiti Microsoftov magazin „Speak“.

Retail Media iza sebe ima veliki broj događaja kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj. U martu mesecu ova kompanija organizovala je 2. po redu Retail IT Summit u Dubaiju.

Registracija

Putem ovog linka se možete prijaviti za predstojeći događaj.

Korisni linkovi

Za više informacija posetite zvaničan sajt.

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR