Mart 17

Kompanija SAP oranizuje konferenciju SAP BusinessObjects u Beogradu 17. marta 2010. godine, na kojoj će predstaviti portfolio rešenja i alata iz oblasti biznis inteligencije. To će biti prva konferencija posvećena biznis inteligenciji koju organizje SAP kancelarija u Srbiji, a održaće se u hotelu Holiday Inn.

 

Konferencija je, pre svega, namenjena donosiocima odluka, generalnim direktorima, izvršnim i finansijskim direktorima, kojima pruža dubinski uvid u specifične finansijske izveštaje i specifične relevantne pokazatelje „na jedan klik“ i na taj način omogućava smanjenje jaza između plana i realizacije i istovremeno pruža mogućnosti projekcija budućih poslovnih, odnono finansijskih tokova.

Takođe, SAP BusinessObjects konferencija namenjena je i IT stručnjacima, pre svega rukovodiocima IT odeljenja – IT direktorima i IT menadžerima koji će imati priliku da vide način funckionisanja biznis inteligencije koju nudi SAP, kao i koje sve mogućnosti koju njenom primenom mogu obezbediti svom top menadžmentu na lak i jednostavan način, uz olakšan i pojednostavljen rad IT odeljenja.

Okvirne teme konferencije

  • SAP BusinessObjects portfolio
  • Specifična BI rešenja i alati za različite namene
  • Demo prikazi BI rešenja i alata
  • Studije slučaja i iskustva korisnika u primeni SAP BusinessObjects rešenja i alata

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Vladimir Trkulja