Sarajevo PR Open

26.03.2009.

Druga jednodnevna konferencija “Sarajevo PR Open” o temi “Novi mediji u funkciji PR-a“, održaće se 26. marta 2009. godine u hotelu Hollywood Sarajevo. Predavači će predstaviti svoje primere iz prakse kako bi učesnicima približili nove medije i prikazali njihovu efikasnost u PR-u.

 

Program

  • Milica Ličina: “PR kroz on-line društvene platforme, Casestudy: Jaffa”

Jaffa keks – tako poznato i tako ukusno. I još na Facebook-u! Prezentacija koja će nas podsjetiti da ima jako puno stvari koje svi mi znamo, ali nikako da iskoristimo.

  • Dragana S. Vujović – Đermanović: “PR 2.0 – budućnost je počela jučer”

PR 2.0 – Možda će nas i ubijediti da jučer počinje u budućnosti… ne, ne, ..da je budućnost u jučerašnjici, ne ne… Ma, ipak prepustimo da nam kaže neko ko zna kako!

  • Ilda Zornić – Via Media: “WOMM – novi medij”

WOMM! Da, svi smo čuli za to. Na PR Openu saznajte kako zaista funkcioniše WOMM – kako počinje i gdje završava i koja su pravila ovog specifičnog oblika prezentacije.

  • Mirjana Marinković – Lepić: “Uloga Interneta u prezentaciji pivarske industrije u Hrvatskoj, Srbiji i BiH”

Ovo predavanje će pružiti informacije o specifičnostima internet prezentacija pivarske industrije u regionu. Koji su elementi uticali na dobru promociju i pozicioniranje na tržištu i da li je internet prezentacija omogućila kvalitetno predstavljanje saznajte iz ovog veoma interesantnog istraživanja.

Prijavu možete obaviti na zvaničnom sajtu konferencije, a kotizacija iznosi 79 KM + PDV (oko 3.850 dinara + PDV), s tim da studenti imaju 50% popusta.

Korisni linkovi

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR