Maj 14Maj 15

Seedcamp LjubljanaZanimljiv događaj koji će okupiti 20 najboljih tehnoloških i web starupa jugoistočne EvropeMini Seedcamp će se održati u Ljubljani 14. i 15. maja 2009. godine. Prijave za učešće su do 27. aprila u ponoć (noćas!!!).

 

Seedcamp je takmičenje za mlade IT i web preduzetnike u kome svaki od 5 pobedničkih timova dobija 50 hiljada evra investicije, kao i tri meseca treninga i rada na svojoj kompaniji u Londonu. Savetnike koje dobijaju dolaze iz najuspešnijih svetskih tehnoloških kompanija poput Googlea, Microsofta, Mozille, Facebooka, …

Mini Seedcamp Ljubljana dvodnevni je događaj u kom će 20 firmi iz jugoistočne Evrope dobiti priliku da predstave svoje projekte pred vodećim ljudima industrije, mentorske seminare te bolju priliku za učestvovanje na Seedcamp takmičenju. Na ljubljanskom Seedcampu učestvovaće, među ostalima, Fred Wilson iz Union Sq. Ventures (Tumblr, Twitter Disqus,…) te Saul Klein iz Accelerator grupe (Dopplr, Zemanta,…).

Ovaj događaj nije konferencija, već ekosistem koji pokušava da pomogne mladim firmama i timovima u njihovom daljnjem poslovanju. Uz to, radi se verovatno o najjednostavnijem načinu pristupa vodećim investicionim fondovima.

Kao što rekosmo, prijave su do večeras u ponoć – žao nam je što ranije nismo stigli da postavimo ovu najavu Ako ipak stižete da se prijavite, to možete učiniti ovde.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags:

Autor: Vladimir Trkulja