Jun 25

Zaposlenje.org organizuje mentorski seminar „Internet marketing i prodaja“ koji će se održati 25. juna 2010. godine u Beogradu. Polaznike će predavač Ivan Marković provesti kroz koncepte i tehnike internet marketinga i prodaje, uz značajnu količinu praktičnih primera i saveta.

 

Teme

  • Prednosti i elementi internet marketinga
  • Analiza: Strategije korišćenja elektronske pošte
  • Case study:  Uspešan newsletter
  • Analiza: Korišćenje Interneta u Srbiji
  • Analiza: Sistemi naplate putem Interneta
  • Merenje potreba i zadovoljstva kupaca
  • Veza prodaje i marketinga na internetu
  • Osnove internet prodaje

Vreme

Petak, 25. jun 2010. od 11 do 17 časova.

Metodologija predavanja

Interaktivni mentorski seminar – spoj predavanja, analize slučaja, diskusije i praktične  radionice. Broj polaznika je ograničen na 7, seminar se održava redovno više od godinu dana.

Predavač

Ivan Marković je jedan od osnivača Internet servisa Zaposlenje Org. Trenutno radi kao konsultant. Od 1998. uključen u desetak projekata  izrade sajtova i uvođenju različitih modela i vidova internet marketinga u zavisnosti od specifičnih potreba firme.  Od 2005. radi prvenstveno na  projektima koji koriste primenjeni internet marketinga u cilju smanjena troškova kompletnog marketinga, funkcionalno povezuju internet sajt sa ostalim softverskim rešenjima u firmi, uvode internet prodaju, praćenje poseta isl., ali i na drugim projektima koji u osnovi nisu iz oblasti IT-a. Kao predavač, više od 5 godina drži teme vezane za internet, a specijalizovao se za rad u malim grupama.

Kotizacija

Kotizacija za seminar iznosi 17.780,00 dinara, a za uplate do 15. juna 15.990,00 dinara. Svakom polazniku obezbeđena je literatura, ručak i osveženje. U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobrava se popust.

Prijaviti se možete online na Zaposlenje.org sajtu.

Lokacija

Trening centar Zaposlenje Org
Dubrovačka 16, Beograd

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Vladimir Trkulja