Seminar o „Web startapima“ na Fakultetu organizacionih nauka

30.11.-0001.

U periodu od 28. oktobra do 1. novembra na Fakultetu organizacionih nauka organizuje se seminar o „Web startapima“ u okviru projekta „Open IT“, studentske organizacije AIESEC. Seminar će trajati pet dana, a pohađaće ga 60 delegata. 

Okrenut je studentima tehničkih fakulteta, koji su zainteresovani za web startape. Predavanja će držati stručnjaci iz kompanija i nevladinih organizacija, te profesori sa fakulteta. Seminar ima za cilj da studentima podigne svest o ovoj temi, ohrabri ih da istupe iz svoje komfor zone i pokušaju da realizuju svoje ideje.

Web startapi su ekonomsko-tehnološka oblast koja pokazuje najveći rast i najbolju perspektivu za privredni razvoj u našem okruženju.

Program

Projekat “Open IT” se već sedmu godinu za redom organizuje na Fakuletetu organizacionih nauka i sastoji se iz tri dela: dvonedeljni kurs „Develop IT“, četvorodnevni seminar o “Web startapima”, i radionica izrade studija slučaja u vezi sa informacionim tehnologijama „Case IT“.

Cilj projekta jeste pružanje besplatne, kvalitetne edukacije studentima, kao i usavršavanje studenata za odlazak na stručnu praksu.

Registracija

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti za seminar do 24. oktobra tako što će popuniti prijavu, koja se nalazi ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa

2 komentara

Markoresko
23.10.2013. @ 07:18

Opet traže sve moguće lične podatke na registraciji.
Da li kompanije imaju direktan pristup unetim podacima i sa kim se dele,
pošto nema podataka o postupanju s ličnimm podacima?

Open IT team
24.10.2013. @ 17:20

Poštovani Marko, na sajtu projekta imaš informacije o koriscenju licnih podataka. Srdačan pozdrav i vidimo se na Open IT-u. 🙂


DODAJ KOMENTAR