Novembar 10Novembar 14

Na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu od 10. do 14. novembra održaće se stručni seminar „Open IT“, pod nazivom „E-biz challenge“. Šezdeset najboljih studenata će imati piliku da besplatno sluša predavanja predstavnika vodećih svetskih i domaćih kompanija iz sveta informacionih tehnologija na temu elektronskog poslovanja.

 Predavanja će držati predstavnici sledećih kompanija: Oracle, Microsoft, Spinnaker, MFC Mikrokomerc, MD&Profy, Adacta, Pexim, Apple, NetLink…

Predviđeno je da seminar sluša 60 najboljih studenata koji prethodno moraju da se prijave, a njihovo učešće će biti besplatno.

Projekat Open IT, ove godine se održava po treći put na Fakultetu organizacionih nauka u ogranizaciji AIESEC-a. Ovaj projekat omogućava studentima da prisustvuju nizu kvalitetnih predavanja i radionica, koje će im pružiti priliku da steknu praktično iskustvo i čuju više o aktuelnostima u oblasti informacionih tehnologija od strane vodećih kompanija i stručnjaka na našem tržištu.

Kao dodatna vrednost ovog projekta delegatima se pruža i mogućnosti zaposlenja i/ili odlaska na stručnu praksu u neku od kompanija učesnica.

Svečani završetak projekta predstavlja događaj pod nazivom “Company day” koji će se održati 14.11.2008. Ideja je da se svi učesnici okupe i prezentujući svoje kompanije prošire poslovnu mrežu i uspostave saradnju sa drugim kompanijama i studentima.

Ova manifestacija će biti održana u holu Fakulteta organizacionih nauka, samim tim je omogućen pristup svima koji su zainteresovani da se upoznaju sa predstavnicima kompanija koje učestvuju na projektu na ovom mini-sajmu. Na taj način, otvara se mogućnost da studenti ocene kompanije i odluče da li imaju želju da u budućnosti sarađuju sa nekom od njih.

Više informacija: www.fon.aiesec.org.yu

Tags: ,

± Interesantno?  
 Loading …