SenZations – letnja škola

30.08.2015. – 05.09.2015.

U Beogradu se od 30. avgusta do 5. septembra održava letnja škola SenZations, koja će učesnice i učesnike upoznati sa internetom inteligentnih uređaja (IoT). Organizaciju škole sprovodi novosadska kompanija DunavNET, koja se bavi mobilnim IoT tehnologijama.

 

Prema rečima organizatora, cilj SenZations letnje škole je da isprati promene u IoT svetu kroz kombinaciju predavanja i praktičan rad, a mladima koji imaju interesovanje za temu da omogući upoznavanje sa stručnjacima iz oblasti.

Ovogodišnja letnja škola podeljena je u dva modula: Technology i Business, a tokom pet dana učesnici će se upoznati sa mogućnostima novih tehnologija i poslovnim mogućnostima.

Poslednji dan škole, 4. septembar, biće otvoren za javnost i organizovan u dve celine: prepodnevna posvećena predstavljanju IoT rešenja primenljivim u pametnim gradovima i poljoprivredi, primerima evropskih IoT rešenja, predstavljanju pilot projekata u koje se mogu uključiti organizacije iz Srbije, dok ćepopodne biti posvećeno rekapitulaciji ovogodišnje Letnje škole, predstavljanju projekata polaznika i dodeli nagrada najuspešnijima.

Cena učešća na SenZations letnjoj školi je 590 evra, a uključuje učešće na svim aktivnostima i događajima, kao i smeštaj i hranu. Registraciju možete obaviti ovde.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR