Serbia Online Advertising Tour – Subotica

30.03.2012.

ABC SrbijaABC Srbija u saradnji sa IREX-om organizuje jednodnevni seminar u Subotici namenjen ljudima koji se bave poslovanjem na Internetu i advertajzingom, sa ciljem unapredjenja poslovne prakse u regionu. Datum održavanja seminara je 30. mart 2012. godine, lokacija hotel Prezident u Subotici, a organizatori kažu da se slični seminari planiraju i u drugim gradovima Srbije. Prisustvovanje seminaru je besplatno uz prijavu.

 

Glavna ideja ovog seminara je da doprinese razvoju tržišta digitalnog oglašavanja pružanjem kvalitetne edukacije svim relevantnim stranama.

Kroz ovaj seminar, cilj je stvaranje platforme za upoznavanje i obrazovanje o uspešnim modelima web preduzetništva sa specijalnim fokusom na to kako da se povećaju prihodi od oglašavanja.

Ciljna grupa

  • Web preduzetnici iz regiona,
  • Privredne komore (lokalne, regionalne),
  • Markentiške agencije (lokalne, regionalne),
  • Lokalne kompanije (oglašivači).

Očekivani broj učesnika – 70.

Agenda

Predavači

Istok Pavlović je specijalista za Internet. Uže specijalnosti su mu viralni marketing, web dizajn, web brending, web copywriting. Istok analizira, proučava, prati, i sva svoja znanja i otkrića o tome primenjuje u svom poslu, ali i deli sa drugima na svom blogu, i kao profesor internet marketinga na univerzitetu Singidunum. Završio je elektrotehnički fakultet u Beogradu. Osnivač je i menadžer u svojoj Internet konsalting agenciji Worldwide.

Dragan Varagić je vlasnik konsalting agencije P2 Internet, bloger, i online strateg. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad. Predavač predmeta Internet marketing na VISER Beograd, smer za elektronsko poslovanje.

Dragana  Vukajlović Krstović je inženjer za elektronsko poslovanje i IT preduzetnik. Prvi posao je imala u nekadašnjem srpskom pretraživaču Pogodak.rs. Nakon toga je radila u firmama Trident doo. iSpoonlabs doo, i pokrenula sajt Igre-igrice.rs, a kasnije i sajt Tracara.com i Blejac.com. Tračara je među prvih 200 sajtova u Srbiji po Alexa rejtingu.  Vodi najposećeniji viralni sajt u Srbiji koji je pre dve i po godine, što još uvek niko u Srbiji nije uradio, za samo 24h imao preko 435.000 poseta na sajtu, sa sve padanjem servera.

Bojan Rendulić je direktor digitalne medijske agencije Fastbridge. Bojan iza sebe ima višegodišnje iskustvo u svim sferama poslovanja na internetu: vodio je internet medij, radio na strani klijenta, a zadnje dve godine nalazi se na čelu jedne od vodećih agencija koje se bave internet oglašavanjem. Takođe, od 2005 do 2009 godine jer radio je kao CEO u Pogodak doo kompaniji.

Miloš Perović je diplomirao na Ekonomskom Fakultetu, a trenutno je na master studijama FABUS u Sremskoj Kamenici. Osvojio je prvo mesto na konkursu za najbolju subotičku internet prezentaciju (1999. godina). Pravio je zvaničnu internet prezentaciju Beogradskog FEST-a: 2000., 2001. i 2002. godine, i internet prezentaciju Palićkog filmskog festivala 2000, 2001, 2002. i 2003. godine. Od 2003. Godine fokusiran na projekat Subotica.com i jačanje njegove pozicije na lokalnom nivou.

Registracija

Obavlja se online.

Autor: ITD Ekipa

7 komentara

08.03.2012. @ 12:10

Zanima me, u kojim će još gradovima biti, jer iz Vranja mi je daleko Subotica, a voleo bih da prisustvujem!

milos
08.03.2012. @ 14:28

hoce li biti u g.milanovcu ili u blizini negde ? pozdrav

Jelena
08.03.2012. @ 15:19

…ili u Valjevu 🙂

08.03.2012. @ 15:30

Osim Subotice, planirani su Kragujevac, Niš i završna konferencija u Beogradu. Pošto to još uvek ne možemo zvanično potvrditi, možete se za svaki slučaj prijaviti za mesto na seminaru u Subotici, pa ćemo vas svakako obavestiti o novim lokacijama. Potrebno je samo da u prijavi navedite iz kog ste mesta.

Pozdrav!

Jelena
08.03.2012. @ 18:18

A da li je moguće da seminaru prisustvuju i zainteresovana fizička lica?

09.03.2012. @ 08:58

Naravno. Seminar je otvoren je za fizička lica, isto kao i za predstavnike pravnih lica.

Robert Bartuš
29.03.2012. @ 11:46

Pošto sam ja danas ovo video, a Subotičan sam, da li mogu da prisustvujem? Ovaj link za registraciju online otvara nešto što odaje utisak kao da je zatvoreno…


DODAJ KOMENTAR