Sinergija 14

20.10.2014. – 23.10.2014.

Sinergija 14 održaće se u hotelu Crowne Plaza u Beogradu od 20. do 23. oktobra, 2014.

 Nova Sinergija imaće obeležje u potpunosti novog i transformisanog Microsofta u kompaniju „Devices and Services“ gde će focus biti na tablet računarima, windows phone uređajima, Office 365 i Azure tehnologijama. Sa integracijom Nokia „Devices and Services“ divizije u kompaniju Microsoft, proizvodima poput Windows 8.1 jednako na tablet i phone uređajima, kao i sve jačim i prisutniji cloud tehnologijama, Sinergija će korisnicima približiti šta znači „Devices and Services“ kompanija i na koji način će korisnici osetiti boljitak u velikoj evoluciji koju Microsoft doživljava.

 

Cilj Sinergije 14

Cilj Sinergije 14 je da edukuje i omogući IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Jedan dan konferencije biće posvećen upravo biznisu, i razvoju IT sektora u Srbiji, sa ciljem da stvori sinergiju IT i Biznisa, ali i predstavi perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje konkurentske pozicije domaćeg tržišta na globalnoj mapi.

Ove godine Sinergija će ponuditi i susret sa javnim sektorom kao i priliku da svi učesnici budu deo interaktivne diskusije, u cilju kreiranja dobrih ideja i planova za bolji razvoj IT industrije u zemlji i regionu.

Registracija

Svi zainteresovani već mogu da se prijave za učešće na konferenciji i iskoriste povoljnije cene za registraciju, koje važi tokom promotivnog perioda.​

Tehnički dani konferencije, za koje se možete registrovati ovde održaće se 20. i 21. oktobra, 2014.

U prvom talasu, do 24. avgusta 2014. cena kotizacije je 28.500 RSD, a u drugom koji traje od 25. avgusta do 26. septembra 2014. kotizacija će iznositi 38.500 RSD, dok će u trećem, nakon 27. septembra, iznositi 48.500 RSD. Sve cene su prikazane bez PDV-a.

Korisni linkovi

Zvanični sajt Sinergije 14.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR