Social Media Akademija

01.04.2015.

Nakon uspešnih kurseva za programere i tehnološke preduzetnike SEEICT/Startit u aprilu 2015. organizuje kurs za sve koji žele da rade na novim marketinškim pozicijama u kompanijama i agencijama, u oblasti društvenih mreža, digitalnog marketinga i odnosa s javnošću. 

Poruka kursa je da ne moraš da budeš programer da bi bio deo IT tržišta koje je u ekspanziji. Prilike koje nudi internet su ogromne i za ljude koji su zavrsili ekonomiju, Filološki, Filozofski, FPN i slične fakultete društvenih nauka koji im danas deluju beznadežno u pogledu pronalaženja posla.

Social Media Akademija je intenzivni šestonedeljni kurs koji pruža polaznicima sva znanja potrebna za posao community managera i kreiranja marketing kampanja na društvenim mrežama.

Cilj kursa je da mladi uz pomoć novih znanja i kontakata otvore sebi vrata za nova zanimanja na domaćem, ali i globalnom tržištu. Želimo da damo šansu mladima koji nisu programeri i dizajneri da se uključe u svet novih biznisa i naprave karijeru bilo u perspektivnim kompanijama ili kao frilenseri, ili kao preduzetnici koji će svojim blogom, kanalom na YouTube-u i društvenim mrežama kreirati vrednost za publiku i brendove.

U Srbiji postoji mali broj stručnjaka za marketing na društvenim mrežama i oni dobijaju poslovne ponude koje neretko moraju da odbiju zbog nedostatka vremena. Prema Digital Safari istraživanju, 90% kompanija u Srbiji je prisutno na internetu a 92% njih planira da investira u poboljšanje svoje vidljivosti.

Ponuda poslova iz ovih oblasti će rasti, a Social Media Akademija je kreirana tako da svakog učesnika ili učesnicu pripremi za posao, a zahvaljujući praktičnim vežbama i obaveznim ličnim projektima, posle pohađanja škole imaće i portfolio koji mogu pokazati budućim poslodavcima.

Predavači na Akademiji su vrsni stručnjaci u svojim oblastima, dolaze iz svih grana privrede – od korporacija preko neprofitnih organizacija do marketinških agencija, a tu su da podele iskustva iz prakse.

Tokom kursa insistiramo na praktičnom radu, a polaznici će razviti nekoliko kompletnih strategija i planova komunikacije, kampanja i aktivnosti koje zahtevni klijenti očekuju. Na ovaj način polaznici će naučiti da uspešno koriste društvene mreže u odnosu na zadate poslovne ciljeve i unapređuju efekte poslovanja svake kompanije u kojoj se nađu.

Registracija

Broj mesta je ograničen na 20, a prijave su otvorene na zvaničnom sajtu.

Do 25. marta važi promotivna cena od 350 evra.

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR