Softverske radionice firme Extreme

27.04.2011.

Extreme d.o.o.Firma Extreme, domaći prodavac licenciranog softvera poznatih softverskih kuća, organizuje i 2011. godine u Beogradu nekoliko radionica kojima želi da približi savremene kompjuterske tehnologije poslovnim korisnicima. Planirane radionice pokrivaju teme Microsoft Dynamics CRM-a, upravljanja i kontrole softverskih resursa, i upravljanje dokumentacijom HACCP sistema.

 

Unapređenje prodaje uz primenu osnovnih strategija: Microsoft Dynamics CRM

27. april 2011. godine

Obezbedite bolje poslovne rezultate. Saznajte kako da omogućite profesionalnim prodavcima da ubrzaju prodajne procese, unaprede efektivnost rada, smanje troškove i unaprede iskustvo klijenta u radu sa kompanijom. Na radionici će biti prikazane 4 osnovne strategije za unapređenje prodaje:

  • Povećate broj i kvalitet potencijalnih prodajnih kontakata
  • Obezbedite bolju preglednost prodajnog levka za tačnije predviđanje prodaje
  • Smanjite vreme potrebno za administraciju i obezbedite produktivno vreme za prodaju
  • Osnažite i motivišite svoj tim sa boljim alatima za merenje uspešnosti rada

Sve ovo će biti obrazloženo sa poslovnog stanovišta, a biće prikazana i implementacija u sistemu za automatizaciju prodaje:

  • Lead Management
  • Opportunity Management
  • Sales Proces Automation

Vreme: 14:00 – 16:00h
Datum: 27. april 2011.
Predavači: Aleksandar Dimitrijević i Nikola Tejić

Prijavite se za ovu radionicu

Ušteda kao posledica efikasnog upravljanja i kontrole softverskih resursa u organizaciji

12. maj 2011. godine

S obzirom na to da je odabir i posedovanje kvalitetnih softverskih alata od suštinske važnosti za današnje poslovanje, zabrinjavajuće je koliko se malo pažnje posvećuje upravljanju tim resursima. Software Asset Management (SAM) kao sistem poslovnih procesa za upravljanja softverskim resursima štiti vašu imovinu, pomaže Vam da prepoznate direktnu vrednost i obezbeđuje uštedu tokom životnog ciklusa.

Koji od navedenih razloga je za Vašu kompaniju najvažniji za uvođenje SAM poslovnog procesa: bezbrižan i pouzdan rad, finansijska sigurnost, eliminisanje nepotrebnog softvera, količinski popusti, pravna sigursnost, dostupnost novih tehnologija, sistem upravljanja?

Pomoćemo Vam da donesete pravu poslovnu odluku.

Vreme: 14:00 – 16:00h
Datum: 12. maj 2011.
Predavač: Velibor Simikić

Prijavite se za ovu radionicu

HACCP Dokumentarijum – Upravljanje dokumentacijom HACCP sistema

26. maj 2011. godine

Cilj HACCP Dokumentarijum radionice je da kroz kratku prezentaciju i demonstraciju, prikaže koristi koje firme sa HACCP sistemom za obezbeđenje kvaliteta mogu imati od uvođenja HACCP Dokumentarijuma.

Radionica je zamišljena za direktore kvaliteta, rukovodioce u proizvodnji i laboratoriji, tehnologe i sve one koji su odgovorni za dokumentovanje sistema za obezbeđenje kvaliteta. Nije potrebno tehničko predznanje za prisustvo radionici.

Vreme: 14:00 – 16:00h
Datum: 26. maj 2011.
Predavač: Bojan Miljković

Prijavite se za ovu radionicu

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR