SOLIDay konferencija za PHP developere u Beogradu

30.05.2015.

SOLIDay se održava 30. maja u Beogradu u organizaciji udruženja PHP Srbija, i prva je konferencija u Srbiji fokusirana na principe objektno orijentisanog programiranja, arhitekturi proizvoda i drugim bitnim principima PHP programiranja. 

SOLIDay je treća velika konferencija u organizaciji udruženja PHP Srbija, inspirisana SOLID principima objektno orijentisanog programiranja, i prva je velika konferencija u Srbiji (i šire) fokusirana upravo na OOP principe, projektne uzorke, arhitekturu softvera i najbolje prakse u programiranju.

30. maja u Beograd dolaze neki od najprominentnijih PHP stručnjaka iz celog sveta koji će pričati o navedenim temama, a sam događaj je namenjen developerima koji žele da prošire, poboljšaju ili osveže svoje znanje o ovim bitnim aspektima programiranja sa PHPom.

Među govornicima su gosti iz Velike Britanije, Poljske, Belgije, neki od kojih rade na razvoju Zend frejmvorka, neki su pokretači različitih open-source projekata, preduzetnici itd.

Ono što ovu konferenciju takođe razlikuje od većine drugih iz oblasti ITa je ta što nema sponzorskih predavanja, što se samim tim i pozitivno odražava na sam kvalitet događaja.

Registracija

Ukoliko želite da budete deo ove konferencije, early bird karte su dostupne po ceni od 3.000 dinara, koje će od 17. aprila koštati 4.000 dinara.

Možete ih kupiti na ovom linku, a postoji i karta podrške, koja nosiocima daje status sponzora i besplatnu majicu (i naravno ulaznicu) po ceni od 7.000 dinara.

Korisni linkovi

Zvanični sajt događaja.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR