Sourc{ SenchaDev konferencija

05.05.2011. – 07.05.2011.

M.G. info d.o.o. organizuje Sourc{ SenchaDev konferenciju, koja se održava od 5. do 7. maja 2011. godine  u Splitu. Namenjena je programerima koji se bave razvojem za mobilne i desktop web aplikacije. Po prvi put se organizuje u Hrvatskoj, te vas očekuju tri dana fokusiranih predavanja, radionica i treninga koji pokrivaju teme od JavaScript i HTML5 osnova, do razvijanja naprednih aplikacija za ekrane osetljive na dodir.

 

Sencha, tvrtka koja je zaslužna za Ext JS i Sencha Touch, globalno najraširenije alate za izradu web aplikacija, dolazi u Split na Sourc{ konferenciju predstaviti svoje najnovije proizvode. Sudionici mogu očekivati ​​da će u sklopu 35 predavanja izbrusiti svoje vještine, učiti savjete i trikove koji se može primijeniti na razvoju HTML5 web aplikacija najnovije generacije te se povezati sa stotinama kolega i programera iz cijelog svijeta.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti i naučiti o najnovijim dostignućima tehnologija najnovije generacije, uz upravo predstavljena open source razvojna okruženja Ext JS 4 te Sencha Touch. Osim navedenih, korisnici će se imati priliku upoznati sa razvojem u Google Web Toolkit-u, PhoneGap-u, Zend Framework-u, i TYPO3.

Kroz više od trideset 45-minutnih predavanja i dvosatnih radionica te dvosatnih paketa treninga, u 8 konferencijskih sala će prezentirati i podučavati kreatori tehnologija, međunarodno priznati profesionalci kao što su Ed Spencer, Brian Moeskau, James Pearce, Nigel White, Mats Bryntse, Jozef Sakalos, Jay Garcia, Sven Brunken i mnogi drugi.

Konferencija se održava neposredno nakon službenog objavljivanja najnovije verzije Sencha Ext JS 4 framework-a, koji će se na ovom događaju službeno i predstaviti. Ext JS već sada koriste stotine međunarodnih tvrtki i institucija poput Adobe, Amazon, CNN, HP, IBM, NATO, SAP, Siemens, SONY, Yahoo i brojni drugi.

Ova konferencija pruža izvanrednu priliku za upoznavanje i razmjenu iskustava s developerima i programerima iz cijeloga svijeta u sklopu Unplugged dana koji se odvija na krstarenju oko Splita s predavačima, upravo za Sv. Dujma, 7.svibnja 2011.

Program

Pogledajte detaljan program na zvaničnom sajtu, i nemojte propustiti da kliknete na nazive predavanja – sledi detaljniji opis.

Predavači

Pogledajte i slike predavača.

Registracija

Postoji mnogo opcija za registraciju, a early bird se završava danas (19. april), požurite ukoliko vas interesuje.

U cilju promocije znanja, e-Hrvatska i M.G. info su omogućili svim studentima visokih škola besplatne kotizacije.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR