SQL Server Day u Novom Sadu

24.03.2012.

Student Tech Club sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu uz pomoć SQL korisničke grupe iz Beograda organizuje događaj pod nazivom SQL Server Day u subotu 24. marta 2012. godine na Fakultetu tehničkih nauka, amfiteatar A2. Samo dve nedelje nakon objavljivanja SQL Servera 2012 pričaćemo o njegovim prednostima, ali i manama.

 

Cilj nam je da, kroz predstavljene sesije, pokrenemo diskusije o SQL Serveru i upotrebi servisa i alata koje ta platforma omogućava. Takođe, kroz premijerno predstavljanje open source projekta IOG database for .NET diskutovaćemo o potpuno drugačijem pristupu čuvanja podataka. SQL Server Day namenjen je svima onima koji koriste SQL Server ili žele da nauče i čuju nešto novo o SQL Serveru od iskusnih predavača i stručnjaka koji se bave ovom platformom.

Agenda

Događaj su pomogli Microsof Srbija i kompanija Execom. U cilju što bolje organizacije molimo sve zainteresovane učesnike da registruju svoje prisustvo tako što će poslati email sqlday@msacademic.rs. Ručak i osveženje u pauzama su obezbeđeni.

Za najaktivnije učesnike, koji svojim pitanjima najviše doprinesu diskusiji i razmeni znanja, spremne su simbolične nagrade u vidu Microsoft literature.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR