Firme Extreme i HSMInformatika su 30. marta na brodu Vizantija održale prezentaciju softverskog paketa CorelDRAW Graphics Suite X5. Prezentaciju je vodio, i na pitanja iz publike odgovarao Dejan Rogan iz firme HSMInformatika.

 

Ovaj softverski paket  sadrži razne alate za obradu grafike, a prema Dejanovim rečima verzija X5 donosi brojna poboljšanja. Kraći spisak unapređenja možete na domaćem jeziku pogledati na Extreme sajtu, a kompletnu listu i još mnogo toga možete naći na zvaničnom Corel sajtu.

Neka od najvažnijih unapređenja su pomenuta i demonstrirana, a prilično brojna publika je spremila pitanja na koja se Dejan trudio da odgovori. Nisu svi dobili odgovor, ali stoji obećanje da će ih dobiti mailom nakon što ih distributer sazna od proizvođača softvera.

Vredi pomenuti da su najaktivniji „postavljači pitanja“ iz publike dobili majice, a svi prisutni su učestvovali u nagradnoj igri. Događaj je organizovan na stvarno fenomenalnoj lokaciji (Dunavski kej), a korisnici Corel proizvoda, novinari i predstavnici firmi Extreme i HSMInformatika su nakon prezentacije nastavili druženje u zaista prijatnom ambijentu.

Još slika sa prezentacije…

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Vladimir Trkulja