Startap akademija – druga generacija

28.09.2013. – 16.10.2013.

Startap Akademija #2, tromesečni kurs tehnološkog preduzetništva, namenjen je svima koji žele da pokrenu startap ili u njemu učestvuju. Ovaj projekat je kreirala i realizuje organizacija SEE ICT uz podršku nemačke agencije za međunarodnu saradnju GIZ i softverske firme iz Beograda, Bal Lab.  Akademija počinje 26. oktobra, održavaće se u Beogradu od 26. oktobra, vikendom od 10 do 18 časova. Rok za prijavu je do 16. oktobra, a od predavača mogu da se očekuju domaći i strani stručnjaci iz oblasti preduzetništva, tehnologije, biznisa, itd. 

Znanje o načinima na koji se pokreće i razvija tehnološki startap je jako važan deo bilo kog startap ekosistema i ovaj projekat će preduzetničkim timovima pružiti priliku da steknu uvid u najbitnije principe i metodologije koje koriste najuspešniji svetski startapi.

Ciljna grupa

Ciljna grupa su ambiciozni sadašnji i budući preduzetnici, studenti i zaposleni – svi oni koji žele da kreiraju novi biznis, upoznaju ljude sa kojima mogu podeliti viziju i dobiti znanja i alate kojima će postići svoje ciljeve, bez obzira da li njihovo formalno obrazovanje pokriva programiranje, dizajn ili biznis.

Program

Okvirni program možete videti na sajtu Startap Akademije, a prošlogodišnja postavka predavača i mentora (koja uključuje Branka Milutinovića – NordeusBorisa Krstovića –NewscurveDanijela Tenera – GrantTree/swombat i Dilana Dimitrova – Eleven) biće uskoro obogaćena novim predavačima i predstavnicima investicionih fondova.

Selekcija

Ukoliko imate tim sa kojim želite da radite ili, idealno, sa kojim već radite, prijavite se zajedno. Kako su osnova startapa timovi, daje se blaga prednost učesnicima koji se prijave u okviru tima. Naravno, možete se prijaviti i upisati i bez tima, ali ćete biti uklopljeni u tim zajedno sa nekim od drugih polaznika koji takođe nemaju tim.

Registracija

Trajanje Startap akademije je 3 meseca, a predavanja će da se održavaju vikendom od 10 do 18 časova. Broj polaznika je ograničen na 30, a rok za prijavu je 16. oktobar 2013. godine. Prijava je moguća ovde.

Cena

Cena kursa je 100 evra za studente i 200 evra za sve ostale koji žele da budu deo programa.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR