Startap radionica #2: Veb dizajn za startape

28.01.2012.

U 2012. godini organizacija SEEICT nastavlja sa startap radionicama i u subotu 28. januara od 12h – 16h u KC Gradu organizujemo radionicu koja će imati za cilj da unapredi kapacitete učesnika u oblasti dizajna za veb, sa posebnim osvrtom na dizajn za startape.

Ova radionica takodje predstavlja premijeru Limunda kao partnera u realizaciji radionice bez čije podrške ona ne bi bila moguća.

Na radionici se bavimo dizajnom za Veb, i imamo posebno zadovoljstvo da će glavni predavač i mentor na ovoj radionici biti Dragan Babić, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih Veb dizajnera iz Srbije, osnivač studija „Superawesøme”. (Obavezno pogledajte njihov sjajni novi sajt.)

 

Glavne teme koje ćemo pokriti su:

● značaj dizajna za servise i aplikacije
● značaj korisničkog iskustva
● rešavanje problema dizajnom
● razvoj softvera koji kreće od dizajna
● testiranje dizajna
● alati i servisi za optimizaciju i automatizaciju procesa dizajniranja
● upravljanje dizajnom i komunikacija sa dizajnerom

Kao i prethodna i sve naredne radionice (gde god je to moguće) imaćemo i praktičan deo gde ćemo imati priliku da primenimo i isprobamo sve ono o čemu smo čuli.

Potrudićemo se da i ovom prilikom obezbedimo nagrade za one koji budu proglašeni za najbolje u praktičnom delu radionice.

Važna napomena: usled forme događaja i želje da se osigura kvalitet vežbi broj mesta će biti ograničen i — prema našem iskustvu — dosta ispod interesovanja.

Zbog ovoga ćemo u prijavama uvesti jedno polje u kome ćemo sve zainteresovane zamoliti da nam kažu zašto bi baš oni trebali da učestvuju u radionici i kako im tema i vežbe mogu pomoći u daljem radu i razvoju projekata.

Prijave se primaju do ponedeljka 23. januara u ponoć.

Kliknite ovde da biste popunili prijavu za radionicu → (rok za prijavu je istekao)

Autor: ITD Ekipa

3 komentara

16.01.2012. @ 18:34

Ha!
Ovo zvuci vrlo zanimljivo. 🙂

17.01.2012. @ 15:59

Момци су стварно без грешке! Колико учесника се очекује?

18.01.2012. @ 23:07

^ Oko 30 učesnika je kapacitet radionice.


DODAJ KOMENTAR