Startap radionica #5: Lean Startup

07.04.2012.

U subotu 7. aprila od 12h – 16h u KC Gradu će se održati radionica posvećena Lean Startup metodologiji, u sklopu serije Startap radionica koje priredjuje organizacija SEE ICT.

Startap radionice omogućava podrška Limunda kojima smo na ovom doprinosu razvoju domaće zajednice zahvalni.

Lean Startup je izraz koji je skovao (i trejdmarkovao) Erik Ris i odnosi se na metodologiju kreiranja proizvoda i brzih iteracija nad njima u skladu sa reakcijama tržišta, sve do pronalaska optimalnog poslovnog modela.

 

Cilj ovog modela je da uštedi vreme, novac i ostale resurse preduzetnicima stavljajući fokus na realne potrebe mušterija i realne modele za zasnivanje biznisa.

Radionicu će voditi Tomas Šranc, naš prijatelj iz Beča, ko-osnivač i CEO blossom.io, koji se nalazi u Seedcamp portfoliju kompanija. Ovaj proizvod je namenjen upravljanju projektima iz oblasti mobilnog i veb razvoja oslanjajući se na Lean metodologiju.

Ova radionica je namenjena svima koji su pokrenuli ili razmišljaju da u nekom trenutku pokrenu svoju kompaniju budući da predstavlja neprecenjivu hands-on priliku za sticanje uvida u metodologiju koja vam može uštedeti značajno vreme i investicije.

Važna napomena: usled forme događaja i želje da se osigura kvalitet vežbi broj mesta će biti ograničen i — prema našem iskustvu — dosta ispod interesovanja.

Zbog ovoga ćemo u prijavama imati jedno polje u kome ćemo sve zainteresovane zamoliti da nam kažu zašto bi baš oni trebali da učestvuju u radionici i kako im tema i vežbe mogu pomoći u daljem radu i razvoju projekata.

Prijave se primaju do srede 4. aprila u ponoć.

Kliknite ovde da biste popunili prijavu za radionicu → 

PS – kao i na svim dosadašnjim radionicama priredjujemo nagrade ekipi koja se pokaže najbolje na praktičnom delu. Veliko nam je zadovoljstvo što će ove subote učesnici biti u prilici da osvoje karte za Startup Live Belgrade.

Autor: Vukašin Stojkov


DODAJ KOMENTAR