Startap radionica #8: Investicije za startape

01.09.2012.

U subotu 1. septembra od 12h – 17h u Privrednoj Komori Beograda će se održati radionica posvećena investiranju u startape u sklopu serije Startap radionica koje pravi organizacija SEE ICT.

Startap radionice omogućava podrška Limunda kojima smo na ovom doprinosu razvoju domaće zajednice zahvalni.

Ovo izdanje startap radionice realizujemo uz partnerstvo sa Privrednom Komorom Beograda.

 Pokretanje nove kompanije po definiciji zahteva novčana sredstva – bilo za puko preživljavanje osnivača dok proizvod ne postane profitabilan bilo za skaliranje biznisa i dosega velikih tržišta u prisustvu jake konkurencije.

Ove i razne potrebe izmedju te dve krajnosti su razlog zašto vam za pokretanje startapa može trebati investicija. Na ovoj radionici će biti reči o tome kada i kako možete tražiti investiciju te kako da pristupite procesu dogovaranja sa investitorima. oristeći se ustanovljenim UX principima i praksom.

Radionica je dakle namenjena svima koji su pokrenuli ili u nekom trenutku žele da pokrenu svoj startap i kojima će možda zatrebati investicija. Prednost na ovoj radionici će imati upravo ovakvi učesnici, a posebno oni koji će želeti da drugim učesnicima i prisutnim investitorima predstave svoj startap.

Predavači i mentori na radionici će biti osnivači investicionog fonda Eleven iz Bugarske Ivajlo Simov, Daniel Tomov i Dilan Dimitrov. Ovaj investicioni fond je jedan od najvećih u ovom delu Evrope i raspolaže sa 12 miliona evra kapitala.

Važna napomena: usled forme događaja i želje da se osigura kvalitet vežbi broj mesta će biti ograničen i — prema našem iskustvu — dosta ispod interesovanja.

Zbog ovoga ćemo u prijavama imati jedno polje u kome ćemo sve zainteresovane zamoliti da nam kažu zašto bi baš oni trebali da učestvuju u radionici i kako im tema i vežbe mogu pomoći u daljem radu i razvoju projekata.

Svi materijali za rad u radionici će vam biti obezbedjeni na licu mesta, a prijave se primaju do utorka 28. avgusta u ponoć.

Kliknite ovde da biste popunili prijavu za radionicu →

Autor: Vukašin Stojkov


DODAJ KOMENTAR