Startit Meetup o mobilnom marketingu — Kako steći, zadržati i monetizovati korisnike?

14.01.2016.

Ovog četvrtka, 14. januara od 18h u Startit Centru organizujemo meetup posvećen marketingu mobilnih aplikacija. Svoja znanja i iskustva će nam preneti Ratko Božović, marketinški menadžer američkog GameHousea i bivši marketer beogradskog Nordeusa.

Za prostor na mobilnim telefonima konkuriše oko dva miliona aplikacija na Apple App Store-u i otprilike još toliko na Google Play-u. Kada imamo na umu da su mobilne aplikacije u “pre-PageRank” dobu, izazov promovisanja ovakvih proizvoda je očigledno izuzetan i zahteva dosta pripreme i rada.

Drugim rečima, kvalitetna aplikacija je potreban, ali ne i dovoljan uslov za uspeh.

To znači da za uspeh nove aplikacije postaju kritični marketinški koraci koje treba imati u vidu već u samom startu, pre nego što se napiše i jedna linija koda.

Upravo će vam o ovome pričati Ratko, koji će vam približiti ove koncepte predstavljajući načine na koji vodeći developeri mobilnih aplikacija strukturiraju svoje marketinške aktivnosti, i objasniti kako mobilni startapi mogu primeniti te principe na svoje proizvode.

Prezentacija će preći sve osnovne aspekte mobilnog marketinga — akviziciju novih korisnika, njihovo zadržavanje i monetizaciju, kao i najbolje načine na koji se rezultati mogu meriti. Na kraju sesije ćemo organizovati AMA deo tako da možete pripremiti sopstvena pitanja i nedoumice iz ove oblasti.

Vidimo se u 18h u Startit Centru ovog četvrtka

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

Sanja Radovanovic
13.01.2016. @ 11:53

Poštovani,

Da li je potrebna prijava za ovaj događaj?

Hvala!

Pozdrav,
Sanja


DODAJ KOMENTAR