Startup Live Belgrade #2

10.05.2013. – 12.05.2013.

Startup Live Beograd #2 održaće se od 10. do 12. maja u centru Beograda, i velikoj sali SKC-a. Još jedan u nizu startap dešavanja ima za cilj da okupi ljude sa idejama, projektima na kojima rade kao i aktivni startapi, ali i ljude koji žele da se pridruže nekom startapu – programere, dizajnere, ljude iz sveta marketinga, prodaje, investicija… 

Događaj traje tri dana, a tokom prvog učesnici dobijaju konkretne smernice i obuku kako da prezentuju ideje. Sledeći korak je formiranje timova koji će tokom naredna dva dana raditi sa mentorima (investitori, preduzetnici, treneri) kada bi trebalo da dobiju vredne savete i smernice kako dalje da razvijaju svoj startap, ali kako i da dođu do prvih investicija.

Održaće se i nekoliko radionica gde će učesnici imati priliku da se upoznaju sa Lean metodologijom, gde i kako osnivati firme, kako prezentovati proizvod klijentima i investitorima. Nekoliko true-story preduzetnika, kao što su StrawBerry Energy koji su do sada ostvarili zavidan uspeh na domaćem i međunarodnom tržištu, podeliće svoje bogato iskustvo sa prisutnima.

U nedelju, poslednjeg dana, timovi će prezentovati svoj startap/ideju, projekat pred panelom sudija (investitori, preduzetnici, mentori) koji će dati neprocenjiv feedback i savete za dalji razvoj.

Nagrade

Sudije će odrediti ko su bili najbolji učesnici koji mogu očekivati razne nagrade a najbolji će dobiti karte za Pioneers festival 2013 koji će se održati u Beču krajem godine.

Investitori

LunchHub (Bugarska)

Serbian Business Angels (Srbija)

Balkan Venture Forum (Srbija)

Serbian Innovation Fund (Srbija)

Registracija

Kotizacija za događaj pokriva piće i hranu za sva tri dana događaja, a karte se mogu kupiti preko online prijave.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR