Startup Live Split

01.06.2012. – 03.06.2012.

Startup Live Split je konferencija koja će se održati od 1. do 3. juna u tom gradu u Hrvatskoj.

U ova tri dana na sceni će biti izmedju 15 i 20 predavača a biće organizovan i startup challenge na kome će se takmičiti čak 16 kompanija.

 

Startup Live serija dogadjaja se održava širom Evrope pod okriljem bečke organizacije Start Europe, a prošlog meseca je bio održan i Startup Live Belgrade.

Startup Live Split je poseban po tome što nije u pitanju hakaton već konferencija, i to jedna sa velikim ambicijama.

Lokalni organizator su firma Procedo, Sara Alfirević i Ivan Burazin, koji nam kaže da imaju velike ambicije i da bi voleli da od ove konferencije naprave Le Web ovog dela Evrope.

Teme koje će se obradjivati na konferenciji kreću od najranijih faza pokretanja startapa, preko product developmenta pa do najboljih načina za dobijanje investicija i exit strategija.

Medju predavačima i mentorima su Oliver Holle (SpeedInvest), Patrick de Laive (TNW), Tomaž Štolfa (vox.io), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), a MC dogadjaja će biti Daniel Cronin.

Za dodatne informacije pogledajte zvanični sajt, karte možete kupiti ovde, a ukoliko ste startap i želite da se prijavite na Challenge na ovom dogadjaju forma se nalazi ovde.

Autor: Vukašin Stojkov


DODAJ KOMENTAR