Startup srijeda

31.08.2011.

hrvatska mreža poslovnih anđela - CRANEZagrebu će se 31. 08. 2011. godine u poslovnom centru Almeria održati Startup srijeda u organizaciji hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i portala Netokracija. Oni dovode Credo Ventures, češki investicijski fond koji želi upoznati poduzetnike iz cijele srednje i istočne Europe. Credo Ventures je odlučio proći veće gradove regije, među njima i Zagreb, kako bi upoznali poduzetnike sa svojim fondom te pokazali kako postoji kapital dostupan startupima u susjedstvu.

 

Credo Ventures će stoga u Zagrebu gostovati sljedeći tjedan, gdje će predstaviti svoj fond u 20 minuta. Nakon toga će razgovarati sa sudionicima o njihovim projektima. Zainteresirani su za startupe u ranim fazama razvoja, ali i one koji rastu. Ukoliko imate startup u zdravstveno, internetskom, IT ili mobilni startup, svakako dođite i predstavite ukratko svoj projekt: investiraju 250 tisuća do 2 milijuna eura u pojedini projekt.

Vaše projekte možete predstaviti ili pred svim sudionicima Startup srijede, ili nakon završetka osobno popričati s Davidom. Ako želite održati prezentaciju javite se na [email protected].

Razgovor s Credo Venturesovim Davidom McKenzijem pročitajte na Netokraciji.

Startup srijeda će se održati 31. kolovoza u 17 sati u Heinzelovoj 69, poslovni centar Almeria, ulaz B, II. kat.

Startup srijeda je neformalno okupljanje svih onih koji su na neki način uključeni u startupove ili žele čuti nešto novoga. Besplatno je i otvoreno za sve te nisu potrebne nikakve prije najave ili potvrde dolazaka.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR