Startup srijeda u Zagrebu

19.01.

hrvatska mreža poslovnih anđela - CRANEU Zagrebu će se 19. 01. 2011. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održati Startup srijeda u organizaciji hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE). Najavljeni su specijalni gosti iz Slovenije koji će predstaviti novi seed investicioni fond namenjen ulaganjima u startapove u Sloveniji i regionu, a prisustvovanje ovom događaju je u potpunosti besplatno.

 

Na prvom Startup srijeda okupljanju u 2011. godini dolaze zanimljivi gosti – predstavnici Poslovnih anđela Slovenije, koji će predstaviti svoj novi seed investicijski fond, ukupne vrijednosti pet milijuna eura, namijenjen ulaganjima u startup projekte u Sloveniji i regiji.

Gosti su voditelj Poslovnih anđela Slovenije Blaž Kos te menadžer navedenog fonda Niko Slavnič, koji će nakon predstavljanja biti na raspolaganju za pitanja i savjete.

Lokacija

Zbog očekivanog većeg broja sudionika, ovomjesečna Startup srijeda iznimno se održava u prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a kao i sve Startup srijede u seriji i ova je potpuno otvorena, neformalna i besplatna, te na nju može doći svatko zainteresiran za startup scenu u Hrvatskoj (i šire).

Predavanje će se održati u dvorani B5. Do nje dođete tako da nakon glavnog ulaza krenete desno do prvog hodnika s lijeve strane te na kraju hodnika krenete lijevo do aparata s kavom kod kojeg se nalaze stepenice. Po tim stepenicama krenete na kat i odmah gore Vam se nalazi ta dvorana.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije javite se na dalibor@crane.hr.

Korisni linkovi

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR