Startup srijeda

25.05.2011.

hrvatska mreža poslovnih anđela - CRANEU Zagrebu će se 25. 05. 2011. godine u 17 sati u Heinzelovoj 69 (poslovni centar Almeria, ulaz B, II. kat, pokraj Fly bara) u organizaciji hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i firme Initium. Na događaj dolazi startup Mediatoolkit, a od njih ćete saznati kako su došli do ideje, kako su ju razradili, što radi, koji su njihovi planovi, da li planiraju ići u Silicijsku dolinu i još mnogo toga.

 

Mediatoolkit je alat namijenjen medijskim profesionalcima kao što su urednici, novinari, blogeri i svi drugi odgovorni za stvaranje web sadržaja. Mediatoolkit analizira web stranice kako bi se utvrdilo koji sadržaj će biti popularan u bliskoj budućnosti. Kvalitetna analiza vlastitog sadržaj, kao i od konkurencije, može vam pomoći u odabiru pravo sadržaj za Vaše posjetitelje što će rezultirati s više posjeta na Vašoj web stranici.

Zbog poticanja boljeg networkinga zamoljeni ste da si napravite “Name tagove” na komadiću papira. Napišite Vaše ime i prezime, i područje interesa (web developer, php, mobilne aplikacije, pokrećem startup, ili što već radite ili vas zanima…).

Podsjećamo Vas da je Startup srijeda neformalno okupljanje svih onih koje zanima problematika startupova ili žele čuti nešto novoga, besplatno je i otvoreno za sve.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR