Startup Standup

09.02.2013.

Startup standup konferencija održaće se  9. februara u 17h, u beogradskom KC Gradu, pitching sesija za startape koji žele da se predstave investitorima iz bugarskog seed/venture fonda Eleven. Događaj je namenjen timovima koji žele da dobiju stručan feedback (ili pak investiciju) za svoj startap. 

Startup Standup konferencija/pitching takmičenja je u novembru 2011. organizovala organizacija SEE ICT, kada se pet timova predstavilo investitorima iz regiona. Ovog puta su predavači i mentori iz Elevena u gradu radi predavanja na Startap Akademiji, pa će iskoristiti priliku da upoznaju nove startape.

Eleven

Eleven je akcelerator koji pored radnog prostora sa drugim startapima i stručne podrške mentora, pruža inicijalnu investiciju od 25.000 evra za 8% kompanije, uz mogućnost dodatnih investicija u visini do 200.000 evra.

Registracija

Učešče je besplatno, a prijave se primaju do četvrtka, 7. februara, u ponoć. Rezultati selekcije (ako broj prijava bude veći od dostupnih slotova) će biti poznati do petka u 14h. Prednost će imati ekipe sa funkcionalnim prototipom proizvoda, mada su i razrađeni koncepti dobrodošli. Ne mogu se prijaviti ekipe koje pohađaju Startap Akademiju. Prijavete se ovde.

Autor: ITD Ekipa

2 komentara

Alex
05.02.2013. @ 14:41

Da li pitch mora biti na engleskom jeziku ?

05.02.2013. @ 14:43

Da, investitori ne razumeju srpski dovoljno dobro.


DODAJ KOMENTAR