Startup umrežavanje i Growth Hacking radionica u ICT Hub-u

22.02.2016.

U ponedeljak, 22. februara, Kanadska ambasada, Kanadsko – srpsko poslovno udruženje (CANSEE) i ICT Hub organizuju jednodnevnu radionicu koja za cilj ima obuku na temu Growth Hackinga, kao i upoznavanje i povezivanje startapa iz cele Srbije.

Cilj ove radionice je da edukuje preduzetnike koji su započeli razvoj svojih ideja kako da upotrebljavaju ovu vrstu marketinga koja doprinosi bržem i kvalitetnijem pronalaženju tržišta za proizvod i većoj mogućnosti za jedinstveni proces skaliranja. 

U prvom delu obuke detaljno će se pokriti teorijski deo Growth Machine tehnike, dok će u drugom delu učesnici kroz primenu ove tehnike na sopstvenim projektima naučiti jedinstveni proces Growth Hackinga koji će moći iznova da ponavljaju i optimizuju, dok ne pronađu savršene kanale za dovođenje korisnika.

Obuku će držati Aleksandar Bibovski, trenutno suosnivač KickAssGrowtha, Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u online marketingu i prodaji, i Stefan Lazarević, takođe  suosnivač KickAssGrowtha, Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u online marketingu i web developmentu.

Učesnici radionice će imati priliku da se povežu sa Nj.E. Filipom Piningtonom, ambasadorom Kanade u Beogradu, i Goranom Obradovićem, predsednikom CANSEE-ja.

Osnivači startapa kojima je prvenstveno namenjena radionica svoju prijavu mogu da naprave putem forme. Broj učesnika je ograničen, a prijave su otvorene do 17. februara.

ICT Hub se nalazi u Naučno-tehnološkom parku Beograd, u ulici Veljka Dugoševića 54, II sprat.

Za dodatne informacije možete da pišete na e-adresu: [email protected]

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR