Startup Weekend Beograd

22.03.2013.

Prvi Startup Weekend u Srbiji održava se od 22. do 24. marta prostorijama Kraljevskog Dvora pod pokroviteljstvom Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje i Ministartstva unutrašnje, spoljne trgovine i telekomunikacija. Preduzetnici i dizajneri će tokom trećeg vikenda u martu intenzivno raditi na sprovođenju svoje ideje u uspešan biznis za samo 54 sata. Startup Weekend Beograd okuplja preduzetnike, startap entuzijaste, softverske inžinjere, dizajnere, gurue marketinga i sve koji su zainteresovani za izgradnju malih inovativnih biznisa. Startup Weekend je savršena prilika za upoznavanje sa potencijalnim partnerima sa kojima ćete svoju ideju pretvoriti u stvarnost, kao i mogućnost za već kreirane biznise da se unaprede i dođu do dodatnih izvora finansiranja. 

Agenda

Prvi dan je rezervisan za predstavljanje ideja i formiranje timova. Timovi će se sastavljati oko različitih koncepata, a u skladu sa veštinama i znanjima koje poseduju i ostatak vikenda će raditi a mapiranju, stratigiji i izgradnji pravog biznisa.

 

Friday Mar 22

5:30pm Registration Starts
6:30pm Welcome & Speakers
7:20pm Pitches Start
8:30pm Attendees vote for the top ideas
9:00pm Dinner & Networking
9:15pm Teams start forming and discussing ideas
10:00pm Start to formalize teams and take an inventory of skills. Be honest, and direct about what resources and skills are needed for the weekend. You may stay and work as late as the venue will allow

Saturday Mar 23

9:00am Arrive, simple breakfast & coffee
9:30am Teams formed and setting up workspace for the weekend
1:00pm Lunch
2:00pm Coaches help teams one-on-one. They are here to help!
4:00pm Startups & Creatives meetup
7:30pm Dinner
10:00pm Finished for the day. You may stay and work as late as the venue will allow

 

Sunday Mar 24

9:00am Arrive, simple breakfast & coffee
10:00am Call for help (this is self motivated, so don’t be shy)
12:00pm Coaches arrive… ASK QUESTIONS
13:30pm Lunch
3:00pm Gut check. Start prepping for presentations
5:00pm FINAL PRESENTATIONS
7:00pm Judging & awards
7:30pm Wrapup
8:00pm Dinner & Networking
9:00pm Go home!

 

 Mentori

 

Na događaju će u ulozi mentora i trenera prisustvovati ostvareni preduzetnici koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva, inspirisati i pomagati im. Samo neki od mentora su Vuk Guberinić – izvršni direktor Srpske asocijacije privatnog kapitala, uspešni preduzetnici i stručnjaci iz zemlje i inostranstva – Chris Farmer, Andre-Peir Buzdum, Petar Vojinović, Danica Radišić i drugi. Poslednjeg dana timovi će predstavljati svoje biznise pred stručnim panelom sudija koji čine Branislava Gajić – jedna od snivača Infostuda, Aleksandar Čabrilo – direktor Srpske asocijacije poslovnih anđela, David Schoch – predsednik srpske asocijacije privatnog kapitala i Vladimir Prelovac iz Manage WP.

Registracija

Više o cenama prijave i načinu možete videti ovde.

Korisni linkovi

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR