Jun 2

Kompanija SAP, uz podršku Ekonomist Media Group-a organizuje konferenciju „Strategies for Success in the New Reality” koja će biti održana 2. juna u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Glavna tema konferencije SAP World Tour 09 biće posvećena strategijama koje kompanije mogu da iskoriste da bi se uspešno prilagodile aktuelnoj ekonomskoj situaciji i spremno dočekale poboljšanje poslovne klime i novi ekonomski zamah.

 

Specijalni gost SAP World Tour konferencije biće Les Hayman, jedan od najtraženijih predavača kompanije SAP na globalnom nivou. Gospodin Hajman je stručnjak u oblasti top menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima i uvođenju inovacija u kompanije. Proveo je više od 20 godina na izvršnim funkcijama u SAP-u i drugim svetski poznatim firmama. Svoje višedecenijsko iskustvo u biznisu i bogato znanje, prenosi na lako prihvatljiv i atraktivan način, zbog čega je omiljen kod publike.

Učesnicima konferencije će se obratiti i Danica Popović, redovna profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu i članica Centra za liberalno-demokratske studije. Izlaganje profesorke Popović će obuhvatiti analizu ekonomske situacije u Srbiji, kao i posledice svetske ekonomske krize na srpsku privredu. Profesorka Popović će nam predstaviti svoje viđenje odnosa Srbije sa MMF-om, Svetskom bankom i merama koje naša vlada primenjuje za oporavak privrede.

Na konferenciji ćete imati prilike da čujete i predstavnike nekih od najvećih kompanija korisnika SAP-a koje posluju u Srbiji. Privrednici će preneti svoja iskustva o uticaju svetske ekonomske krize na njihovo poslovanje i izložiti neke od strategija koje su preduzeli kako bi ublažili efekte krize.

Kontakt

Ivan Nakarada
Tel: (+381 11) 3333 003
E-mail: ivan.nakarada@emg.rs

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags:

Autor: Jelena Rakić