Takmičenje: 50% popusta za How to Web kotizacije

11.10.2010.

Ako nas pratite sigurno ste primetili najavu za How to Web konferenciju koja se održava u Bukureštu 3. i 4. novembra. U saradnji sa organizatorom vam nudimo mogućnost da uštedite 50% od cene kotizacije (125€ umesto 250€) i zajedno sa nama učestvujete na How to Webu.

Veoma smo uzbudjeni dok iščekujemo ovo dešavanje budući da je u pitanju nešto ‘completely different‘ od onoga što smo navikli da vidimo i čujemo.
 

Konferencija je namenjena onima koji imaju ili prave onlajn servis ili već ‘ozbiljniji’ online projekat (zavisi od vaše definicije startupa) a rekao bih i onima koji planiraju da investiraju u neki.

Medju govornicima su ljudi iz The Next Weba, TechCruncha, Yahooa, Hi5a, Nokije da navedemo samo neka imena a pun spisak je ovde. (Nema Arringtona i Zuckerberga al su imena fakat svežija od onih koje smo navikli da vidjamo po dešavanjima u našoj sredini.)

Više informacija o konferenciji imate u našoj najavi kao i na zvaničnom sajtu, a ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite u Bukureštu sledi i ono glavno – najava nagradnog takmičenja:

Postavi na našem Facebook zidu razlog zašto bi ti trebao da dobiješ 50% popusta na kotizaciju za How-to Web 2010 i pobedi tako što ćeš biti medju 5 takmičara sa najviše lajkova.

Pravo učešća imaju svi naši FB prijatelji a naročito pozivamo ekipu iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Srbije i Makedonije, uz jedan status / razlog po osobi.

Takmičenje traje do ponedeljka 18. 10. u 12 časova, a za sva pitanja vam stojimo na raspolaganju.

Srećno i jedva čekamo da se vidimo u Bukureštu. 🙂

Autor: Vukašin Stojkov


DODAJ KOMENTAR