TEDx Zagreb

16.04.

U Zagrebu će se 16. aprila 2011. godine održati drugi TEDx Zagreb u Muzeju suvremene umjetnosti. Na ovom događaju će ponovno biti prilike za upoznavanje kreativnih, poduzetnih, znatiželjnih, inovativnih i otvorenih ljudi koji će s drugima podijeliti sve ono što znaju i o čemu sanjaju.

 Prošlogodišnji događaj održan pod motom “Um širom otvoren” privukao je 233 sudionika iz Hrvatske i inozemstva koji su imali priliku poslušali 14 govornika i pogledali 4 zanimljive TEDTalk video snimke. A to je bio samo početak druženja i međusobnog upoznavanja.

Vrijeme je za novi susret ideja i energije koji mogu pokrenuti promjene oko nas. Ukratko, nakon “Uma širom otvorenog” vrijeme je za “Fuziju”.

Što je TEDx?

U TED-u su, u duhu ideja vrijednih širenja, osmislili program kojega su nazvali TEDx. TEDx je program samostalno organiziranih lokalnih događaja na kojima se zainteresirani okupljaju radi sudjelovanja u događaju u TED-stilu. Ovaj događaj se zove TEDxZagreb, gdje ‘x’ u nazivu označava samostalno organiziran TED događaj.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR