Treća Coding Serbia konferencija

30.11.-0001.

 

Ne propustite treću po redu Coding Serbia konferenciju koja će se održati 8-9. oktobra 2015. u Novom Sadu.

Prethodne dve godine na CS konferenciji bilo je ukupno 45 predavača iz inostranstva i preko 650 učesnika. Ove godine imaćemo 33 predavača (Mike Pearce, Alvaro Videla, Gojko Adžić, Rastko Vukašinović, Holly Cummins, Jasmina Nikolić, Etiene Dalcol, Alex Petrov i drugi, ne manje poznati), 3 track-a, 2 celodnevne radionice i jednu poludnevnu.

Jedna celodnevna radionica je Scala intro a druga će približiti publici Akka, Kassandra i Spark. Novina u odnosu na prethodne godine je i jača Agile scena na čelu sa Gojkom Adžićem i praktičnim delom u vidu četvoročasovne radionice. 

Mnogobrojni sadržaji, druženje u gaming corneru i tradicionalno dobra CS coders party koja se ne propušta ( prvog dana konferencije, posle predavanja, organizuje se žurka za sve učesnike, ulaz je slobodan i piće besplatno za sve koji imaju narukvice konferencije).

Detalje možete naći na sajtu na kome je i blog konferencije codingserbia.com ili možete pratiti naš twitter nalog @CodingSerbia

Ulaznice se mogu kupiti preko Gigstix.com, klikom na registration na sajtu konferencije ili direktno na Gigstix sajtu. Kao i prethodnih godina, pravna lica mogu platiti ulaznice fakturom a popusti su obezbeđeni za grupne kupovine, članove IT zajednica i studente (detalje vidite na sajtu i blogu konferencije).

Korisni linkovi

Zvanični sajt događaja: http://codingserbia.com/

Twitter: https://twitter.com/CodingSerbia

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR