Oktobar 1Oktobar 5

 Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti odražan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.

 

Tema ovogodišnjeg festivala je “Virtual Me”, stoga će dosta prostora biti posvećeno identitetu na webu, kao i social networking-u, novim marketinškim strategijama, poslovanju na mreži, internet portalima, mobilnoj telefoniji, novim komunikacionim tehnologijama itd.

Tokom pet dana festivala biće održane brojne prezentacije, panel diskusije, promocije najnovijih gedžeta, alata i aparata, kao i određeni socijalni eksperimenti.

Festival će pratiti prezentacija i integrisanje DATA MATRIX kodova, koji će na praktičan način, pomoću KlikMee servisa, biti predstavljani u okviru umetničke izložbe, kao i u ostalim segmetnima programa.

Najuspešnijim pojedincima i kompanijama u sferama kojima se festival bavi, biće dodeljena nagrada BLINK.
Savet festivala čine Dejan Restak, Siniša Rogić, Ivo Martinović, a neki od predavača biće Slobodan Marković, Zoran Torbica, Marko Popović (MTI Media Labs, USA) Aleksandar Maćašev, Dejan Restak i drugi.

Više informacija o programu i sadržajima festivala možete pronaći na sajtu www.b-link.org.

Share and Enjoy:

Tags: , , ,

Autor: Vladimir Trkulja